Program:
Luni - Vineri de la 10:00 - 22:00 | Sambata - Duminica 10.00-22.00
Termeni si conditii

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.vitalityasianspa.ro. Accesul si utilizarea site-ului se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului ca si vizitator, inregistrarea ca si utilizator si accesul la serviciile oferite de acesta presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

 

1. ACCES:

Scopul permis pentru utilizarea site-ului este obtinerea de informatii si accesul la serviciile oferite prin intermediul acestuia. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Pentru a obtine acces la site si la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin intermediul acestuia trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces.

Vitality Asian Spa SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta. Prin termenul "vizitator" al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa site-ul. Prin termenul "utilizator" al site-ului se intelege orice "vizitator" care se inregistreaza ca si "utilizator" prin completarea unui formular de inregistrare.

2. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA:

VITALITY ASIAN SPA SRL ofera acces liber la site si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, non-comerciale. Dreptul de autor pentru informatiile existente pe acest site este detinut de VITALITY ASIAN SPA SRL. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea explicita, scrisa a Vitality Asian Spa SRL Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Vitality Asian Spa SRL sau a afiliatilor/partenerilor sai. Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris al Vitality Asian Spa SRL, aceasta nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care site-ul ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de Vitality Asian Spa SRL si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a oricarei actiuni de acest tip. Vitality Asian Spa SRL sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Vitality Asian Spa SRL nu garanteaza, nu este si nu poate fi responsabila in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. Vitality Asian Spa SRL nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de/sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective. Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de Vitality Asian Spa SRL prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Vitality Asian Spa SRL isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate in distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita Vitality Asian Spa SRL sau pe partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

3. REGULI DE UTILIZARE:

Nu sunt permise: 

- copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site; 

- incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop; 

- incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua Vitality Asian Spa SRL sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua Vitality Asian Spa SRL care nu sunt publice, fara autorizatie explicita in scris din partea Vitality Asian Spa SRL ; 

- incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua Vitality Asian Spa SRL prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”; 

- folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese; 

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. Vitality Asian Spa SRL va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

4. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI:

Vitality Asian Spa SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitia vizitatorilor si a utilizatorilor prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. Vitality Asian Spa SRL nu este raspunzatoare fata de utilizatori, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului. Vitality Asian Spa SRL poate schimba in orice moment continutul si conditiile defolosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

5. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE:

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele: 

- utilizarea site-ului se face pe propria raspundere; 

Vitality Asian Spa SRL se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop. 

Vitality Asian Spa SRL nu ofera nicio garantie ca: 

- informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra; 

- serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori; 

- rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere; 

- calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele; 

- orice eroare de program va fi corectata. 

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site sau prin intermediul serviciilor siteului nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in termenii si conditiile de utilizare.

6. LIMITAREA RASPUNDERII:

Vitality Asian Spa SRL nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca Vitality Asian Spa SRL a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: 

- utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului; 

- costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/de pe site; 

- acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului; 

- declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului; 

- orice alta problema legata de serviciile site-ului. 

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat pe site de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa de corespondenta Strada Brandusei nr. 1, Sector 2, Bucuresti, sau la adresa de email contact@vitalityasianspa.ro. 

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Vitality Asian Spa SRL nu este si nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

7. POLITICA DE RETUR

Conform OUG nr. 34/2014 cumparatorul are posibilitatea de a se retrage din contractul de la distanta in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului achizitionat din magazinul nostru online. Aveti posibilitatea ca in acest termen sa returnati produsul, nefiind obligatoriu ca acesta sa fie returnat in ambalajul original. Suma debitata de pe cardul clientul va fi restituita in maxim 15 zile de la returnarea produsului.

Pentru masajele achizitonate online si programate la o anumita data, acestea pot fi reprogramate cu minim 12 ore inainte de prestarea serviciului, dupa acest termen masajul nu mai poate fi reprogramat, iar in cazul neprezentarii la data si ora programarii, masajul se considera efectuat iar contravaloarea nu se restituie.

8. CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Vitality Asian Spa SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt marketing, reclama si publicitate, statistica si servicii de comunicatii electronice. Refuzul de a furniza datele va interzice participarea in cadrul concursurilor sau accesul la unele servicii ale site-urilor Societatii. 

Vitality Asian Spa SRL , prin intermediul site-ului www.vitalityasianspa.ro, prelucreaza adresa de email a utilizatorilor. Adresele de email vor fi stocate in baze de date computerizate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa printr-o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de corespondenta Bucuresti, Soseaua Cotroceni nr.14, et. 2, Sector 6,. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastre nu vor fi transferate in strainatate. 

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. 

Vitality Asian Spa SRL se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare. 

Vitality Asian Spa SRL nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor. Vitality Asian Spa SRL nu-si asuma niciun fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului. Site-ul foloseste "cookies" pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin niciun fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate. Vitality Asian Spa SRL isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

9. POLITICA COOKIES:

Cookies sunt date pe care un site web le transfera pe hard-disk-ul unei persoane in scopul de a le stoca. Cookies sunt standard industrial si sunt folosite de cele mai multe site-uri, inclusiv de cele administrate de noi, usurand accesul permament al unui utilizator la un site. Aceasta tehnologie ne permite sa adaptam siteul la nevoile dvs. Daca nu doriti informatii colectate prin utilizarea de Cookies, exista in multe browsere un procedeu simplu care va permite sa respingeti sau sa acceptati caracteristicile/functiile Cookies. Dar va rugam sa retineti ca Cookies ar putea fi necesare pentru a va putea furniza anumite facilitati ale serviciilor noastre online. 

Google, ca un furnizor tert, foloseste cookie-uri pentru a difuza anunturi pe diverse site-uri de pe Internet pe care dvs le puteti accesa. Utilizarea modulului cookie DART de catre Google, face posibila difuzarea de anunturi catre dvs. pe baza accesarii de catre dvs a site-ului www.vitalityasianspa.ro si a altor site-uri de pe Internet. Utilizatorii pot renunta la utilizarea modulului cookie DART, consultand politica de confidentialitate a retelelor de publicitate si de continut Google. 

Cum sa evitati cookie-urile? 

Puteti evita cookie-urile schimband setarile browser-ului dumneavoastra. De asemenea puteti sterge cookie-urile existente. Va rugam sa cititi in sectiunea “ajutor “ a browserului cum sa procedati. Pentru a afla mai multe despre cookies, inclusiv cum sa vedeti setarile acestora si modul de a le gestiona si a le sterge. 

De ce utilizam cookie-uri? 

Noi utilizam cookie-uri pentru a retine optiunile dumneavoastra: 

- Abonarea la newsletterul Vitality Asian Spa 

- Setarile browserului si plug-in-uri- Stocarea informatiilor despre utilizator pe site-ul nostru in vederea imbunatatirii serviciilor ce le oferim sau in vederea comunicarii de mesaje si oferte despre produsele noastre, potrivit intereselor dvs. Pentru cat timp sunt active cookie-urile noastre ? 

Cookie-urile noastre sunt instalate pentru o perioada cuprinsa intre 3 luni si 2 ani; binenteles ca pot fi eliminate mai devreme.

 

Login
Ai deja un cont? Logheaza-te pentru a nu pierde istoricul tau.
Ai uitat parola? Click aici
Nu am inca un cont
Cont nou
Creeaza un cont pentru a-ti fi mai usor sa faci programari la saloanele noastre de masaj.
Creeaza cont
Login cu facebook
Recuperare parola
Nicio problema, o sa-ti trimitem un cod pe email pantru a modifica parola.
Schimba parola
Recuperare parola
Nicio problema, o sa-ti trimitem un cod pe email pantru a modifica parola.
Schimba parola